PRODUSE ANDEZIT


Produse Andezit, este o roca magmatica rezultata prin eruptie vulcanica, avand o granulatie fina, de culoare bruna, violeta, pana la cenusie. Andezit-ul are o structura uniforma, este foarte dur, rezistent la compresiune (trafic auto) si la trafic intens. Se preteaza foarte bine la placarile exterioare, majoritatea pietelor publice fiind realizate din andezit.

Acesta poate fi prelucrat atat in forma fiamata(antiderapanta) cat si in forma mata sau lustruita, in diferite dimensiuni de placaje. Utilizarea andezit-ului pentru placari exterioare in curtea unei case, sau in diferite spatii publice va creste valoarea acelui spatiu din start, andezit-ul adauga frumusete si naturalete oricarui proiect, oferind garantia unui ambient cu totul special.Andezit-ul este extrem de apreciat in arhitectura moderna.             cere oferta chiar acum !

In calitate de producator si importator de andezit si granit, Rocas Decor detine cele mai mari depozite din Romania. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje andezit. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite, precum si lastre de granit, andezit, travertin,marmura.

Prelucram la cerere blaturi, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare, capace de gard. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive. Oferim piatra cubica cu montaj la toata tara.

Mai multe modele de andezit si granit: andezit si granit

 

Andezit fiamat Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de placaj andezit si granit fiamat  in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta. Oferta de Placaj andezit,piatra cubica,bordura,trepte,pervaje. Oferim si montaj in toata tara !   cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de granit si andezit

Cluj Napoca|  Timisoara| Bucuresti|  Oradea|  Sibiu|  Bistrita|