DESPRE NOI


Extragem si prelucram bloc-uri de piatra andezit si datorita echipei de prelucrare oferim la comanda orice dimensiuni si finisaje (Polisat, Fiamat, Matuit, Buciardat, Sablat,periat, Natural)
Produsele personalizate se realizeaza in fabrica proprie unde avem cei mai priceputi meseriasi in piatra naturala. De asemenea va asteptam sa ne vizitati locatile din tara unde in depozitele noaste veti gasi materialul dorit. Cu sediul central in Cluj-Napoca unde ne-am inceput activitatea, am decis sa ne extindem si am deschis puncte de lucru in mai multe orase din tara, Timisoara, Bucuresti,Bistrita,Targu Mures,Sibiu. Oferim echipa profesionala pentru Montaj si va punem la dispozitie adeziv pentru montarea pietrei.

Dupa cum vam obijnuit va asteptam cu produse de inalta calitate si dispunem de angajati competenti pentru a va oferi cel mai bun pret/calitate pentru materealul dorit.
Pentru proiecte de reamenajare casa, gradina sau proiecte mai ample va oferim trepte/contratrepte, dale, placaje, mozaicuri, brauri, glafuri, blaturi, chiuvete, cadite de dus, placaje antice, placaje french pattern si multe altele. Agentii nostri va vor astepta cu el mai bun pret andezit si oferta pret andezit personalizate pentru fiecare proiect si categorie de produse in parte. Suntem un producator de andezit cu renume in Romania. Oferim o multime de solutii in materie de design si pret. Andezit-ul ca si marmura, granit-ul, travertin-ul sau alte timpuri de piatra naturala confera orcarei constructii rezistenta, durabilitate si un aspect estetic deosebit in timp, putand sa beneficea de un pret promotional si de o arhitectura apreciata.
Andezit este o roca magmatica rezultata prin eruptie vulcanica, temperatura de formare este intre 950-1000 ℃ , lava de origine avand un continut de plagioclaz, piroxeni, amfiboli și biotit. Compozitia chimica a rocii predomina acidul silicic. avand o granulatie fina si o culoare placuta ce poate varia de la culoarea bruna, violeta pana la cenusie sau ngru. Structura uniforma, si foarta dura, rezistenta la compresie si trafic intens (trafic auto).

Piatra din Andezit se preteaza foarte bine pentru placari exterioare, majoritatea pietelor publice fiind realizate din priatra cubica. Acesta poate fii prelucrat astat in forma naturala, fiamata, antiderapanta, cat si in forma mata sau lustruita, si diferite dimensiuni. Placarea cu placaj andezit sau piatra cubica in curea casei sau in diferite spatii publice va creste valoarea si va adauga o frumusete aparte si un ambinet aparte proiectului dumneavoastra.
Apelati cu incredere la serviciile noaste profesionale de prelucrare si vanzare a andezitului. Va steptam cu piatra naturala, andezit, travertin, marmura, granit, aredezie si compozit.

CARACTERISTICI


Rezistenta la rupere: 6.58 Pa (rezistenta la rupere inghet dezghet : 5.78 Pa)

Rezistenta la abraziune: 16610mm2/5000mm2

Rezistenta la inghet: F1

Rezistenta la flexiune: 25.1 MPa

Absortie apa: 0.1%