BORDURI ANDEZIT SI GRANIT


    Borduri andezit si granit ofera durabilitate in timp fara sa necesita intretinerea. Producem borduri din piatra andezit  la dimensiunile dorite de client. Andezit fiamat sau natural sunt tipuri de finisaje care oferim. Cu un coloristic cu diverse variatii  de gri (deschis pana la gri inchis), se incadreaza perfect in orice cadru.

Bordurile din andezit au o rezistenta extrem de ridicata, si sunt foarte usor de intretinut. Andezitul este un material foarte rezistent, cu factor de absorbtie foarte scazut. Ideal pentru realizarea de borduri profesioniste din piatra naturala, va stam la dispozitie cu o gama variata de modele.  De asemenea oferim si rigole de andezit.    cere oferta chiar acum !

In calitate de producator si importator de andezit fiamat, Rocas Decor detine cele mai mari depozite din Romania. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje granit  si placaje din andezit. Multiple dimensiuni si finisaje: fiamate, mate, periate sau lustruite.

De asemenea dispunem de lastre mari de granit si andezit. Prelucram la cerere blaturi, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare,pervaje. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.

Termen de executie trepte si glafuri in 2-3 zile !

Mai multe modele de granit si andezit