ANDEZIT PLACARI VERTICALE


Andezit placari verticale este o gama de produse pentru un design modern si indraznet. Potrivite mai ales pentru designul exterior. Avem oferte avantajoase si cel mai bun pret andezit din Romania. Piatra de andezit se preteaza foarte bine placarilor soclurilor cladirilor, locuintelor, gardurilor. Avand un coeficient de absorbie foarte scazut, ceea ce il face usor de intretinut. Se poate asorta usor si se poate incadra in orice mediu, fie rustic sau modern, elegant su minimalist. Va asteptam pe showroom-ul nostru de andezit online pentru a vedea modele originale.

      In calitate de producator si importator de piatra naturala, Rocas Decor detine cele mai mari depozite din Romania. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie si placaje andezit. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite, precum si lastre de granit, marmura, travertin, ardezie.

Prelucram la cerere blaturi de bucatarie, blaturi pentru baie, mese piatra naturala, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare, seminee. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !       cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de andezit si granit